Annmarie fik idéen fra Rawbin på rawbinsrawbin.blogspot.com
Ingredienser:
2 hoved Kale, vaskes og Torn
¾ kop Tahini
1 / 8 - 1 / 4 kop tamari
¼ kop Cider Eddike
½ dl vand
2 forårsløg
2-4 fed hvidløg
1 citron (saft af)
1 / 4 kop af ernæringsmæssige gær
Tilberedning:
Placer grønkål i en stor skål. Bland resten af ingredienserne i en blender og blend til det er jævnt for at få en tyk konsistens. Du kan være nødvendigt at tilføje mere vand. Hæld grønkål og bland grundigt med hænderne til pels grønkål. Du ønsker denne blanding til at være virkelig limet på grønkål.
Placer grønkål på en Teflex ark, oven på en maske tørreskab skærm, og virke udtørrende på i 6 timer @ 115 grader. Du skal bruge to bakker. Roter grønkål lejlighedsvis at tørre ensartet.

Ingen kommentarer:
Send en kommentar